A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кролевецький ліцей №6 Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день захисту прав людини

          Щорічно 10 грудня у світі відзначають Міжнародний день захисту прав людини. Ця дата була впроваджена Генеральною Асамблеєю ООН у 1950 році на честь прийняття 10 грудня 1948 року Загальної декларації з прав людини. Декларація стала першим світовим документом, що сформулював положення про права людини. До Дня прав людини  в Кролевецькому НВК № 6 було проведено наступні заходи: коло спілкування «Знай свої права» (1 клас), виховна година «Ти – людина, значить, маєш права!», година спілкування «Мої права, мої обов'язки» (6 клас), переглянуто відеоролики «Один маленький крок», «Сон», «Права мовою дітей». Учні 10 класу виготовили  буклети з правознавства та стіннівки «Гендер у малюнках», здобувачі освіти  5 класу створили плакат «Я маю право», учні 8 класу  – малюнки «Права дитини».

14:11 17.12.2021

Новий  рік – пора  чудес!

                Новий  рік – пора  чудес, очікування радості, щастя чогось нового та неймовірного. Найбільше захоплює дітей підготовка до святкування. Це особливий етап для розвитку творчості,  креативності, дитячої фантазії та уяви. Традиційно до святкування Новоріччя долучаються й наші постійні спонсори. Надійною опорою й підтримкою є щорічна допомога від Кролевецького комбінату хлібопродуктів, який очолює Геннадій ГОРДІЄНКО.  Цьогоріч  для  проведення святкових заходів у закладі освіти  вони подарували штучну новорічну красуню, яку  люб’язно передали  заступник директора Кролевецького  комбінату хлібопродуктів  Віктор КАМІНСЬКИЙ та заступник міського голови В’ячеслав ЖОВТЯ. У передноворічні свята хочемо подякувати нашим спонсорам за підтримку, розуміння й небайдужість і привітати  із прийдешніми святами.

14:11 17.12.2021

Доброчесність і справедливість - дорожчі за золото

Здобувачі освіти 9 класу в інтерактивній формі ознайомилися з поняттям "академічна доброчесність " , із її принципами, розглянули різні види недоброчесності та навчилися відрізняти їх. А також опрацювали глосарій, переглянули та обговорили відеоматеріали. Учні 3 класу взяли участь у виховній годині "Доброчесність і справедливість - дорожчі за золото"

19:56 12.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора