A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кролевецький ліцей №6 Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Новий  рік – пора  чудес!

                Новий  рік – пора  чудес, очікування радості, щастя чогось нового та неймовірного. Найбільше захоплює дітей підготовка до святкування. Це особливий етап для розвитку творчості,  креативності, дитячої фантазії та уяви. Традиційно до святкування Новоріччя долучаються й наші постійні спонсори. Надійною опорою й підтримкою є щорічна допомога від Кролевецького комбінату хлібопродуктів, який очолює Геннадій ГОРДІЄНКО.  Цьогоріч  для  проведення святкових заходів у закладі освіти  вони подарували штучну новорічну красуню, яку  люб’язно передали  заступник директора Кролевецького  комбінату хлібопродуктів  Віктор КАМІНСЬКИЙ та заступник міського голови В’ячеслав ЖОВТЯ. У передноворічні свята хочемо подякувати нашим спонсорам за підтримку, розуміння й небайдужість і привітати  із прийдешніми святами.

14:11 17.12.2021

Доброчесність і справедливість - дорожчі за золото

Здобувачі освіти 9 класу в інтерактивній формі ознайомилися з поняттям "академічна доброчесність " , із її принципами, розглянули різні види недоброчесності та навчилися відрізняти їх. А також опрацювали глосарій, переглянули та обговорили відеоматеріали. Учні 3 класу взяли участь у виховній годині "Доброчесність і справедливість - дорожчі за золото"

19:56 12.12.2021

Щастя моєї сім'ї

           Учні активно долучилися до Всесвітньої акції "16 днів проти насильства". Було проведено конкурс творів "Щастя моєї сім'ї". Дев'ятикласники переглянули та обговорили онлайн презентацію "Як не стати жертвою насильства". Пізнавальним було демонстрація відеороликів щодо Конвенції ООН з прав стосовно насилля. У реакреації закладу освіти всі охочі мали можливість долучитися до виконання інтерактивної вправи "Правила поведінки в конфліктній ситуації. П’ятикласники провели виховну годину  "Ми проти насильства". Психолог Інна Марченко провела заняття з учнями 1-4 класів з елементами тренінгу "Долоньки правди".

19:52 12.12.2021

16 днів проти насилля

          З 25 листопада по 10 грудня в Україні проводиться широка інформаційна кампанія «16 днів проти насилля». В рамках проведення тематичних заходів, з метою привернення уваги та підвищення обізнаності  громадськості до проблеми вчинення насильства у будь-яких проявах, пропонуємо переглянути відеоролик «Ми – проти насильства».

19:50 12.12.2021

Червона стрічка

1 грудня учнями 7 класу була проведена акція до Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІДом «Червона стрічка».

19:20 12.12.2021

Грінвіч

      24 листопада 2021 року у Кролевецькому навчально-виховному комплексі № 6 відбувся XII Всеукраїнський конкурс з англійської мови «Гринвіч – 2021». Учні 4-11 класів активно долучилися до участі у ньому. Учасники з неабияким захватом та зосередженням виконували завдання для досягнення успішних результатів.

21:50 29.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора