A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кролевецький ліцей №6 Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Практичне заняття-тренінг з тактичної медицини

          11.04.2023 фахівцями швидкої медичної допомоги на базі Кролевецького ліцею № 6 зі здобувачами освіти 9-11 класів, педагогічними працівниками проведено практичне заняття-тренінг з тактичної медицини. Під час дієвого спілкування присутні познайомилися з правилами надання невідкладної долікарської допомоги під час різних травм, навчилися надавати першу допомогу із дотриманням правил особистої безпеки, відпрацьовували практичні навички здійснення непрямого масажу серця, зупинки кровотечі,   ознайомилися з правилами евакуації постраждалого, у тому числі під час обстрілу. Через повітряну тривогу, яка була оголошена під час заняття, учасники організовано перемістилися до укриття, де продовжили навчання.

12:49 12.04.2023

Екожиття - наше майбутнє!

Шпаківня — дерев'яний пташиний будиночок з дощок – уперше з'явилася на Русі. У старовину шпаківні часто робили витворами мистецтва. На частині колоди з порожниною в центрі вирізали постаті людей, розфарбовували їх. З дощок споруджували будиночок з двосхилим дахом, балконом, прикрашеним різьбленням. Птахам це було непотрібно, зате людям приємно. Цікаві старовинні шпаківні зберігаються в колекціях деяких історичних музеїв.

14:12 31.03.2023

Педагоги Кролевецького ліцею №6 отримали ноутбуки для ефективної роботи...

  Ноутбуки отримані за сприяння  Фундації Олени Зеленської в межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Edukation) та проєкту "Цифровий актив для України" компаній "HP" та "Microft" для забезпечення ефективної роботи педагогічних працівників. Дякуємо за допомогу і підтримку. Разом до перемоги! Слава Україні!

12:42 02.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора