A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кролевецький ліцей №6 Кролевецької міської ради

Здрастуй, школо! Ненька-Україна Нас вітає всіх зі святом знань!

Дата: 01.09.2021 12:35
Кількість переглядів: 170

     Знову свята радісні хвилини,

     Безліч вересневих привітань.

     Здрастуй, школо! Ненька-Україна

     Нас вітає всіх зі святом знань!

     1 вересня – День знань – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день важко забути!

     Цьогоріч для 12-ти першокласників, які переступили поріг навчального закладу, розпочнеться цікаве, насичене життя в НУШ. Дітки із захопленням слухали поради від учнів 11-го класу, розповіли про себе у віршах й пообіцяли бути чемними й слухняними. Із вітальним словом до всіх присутніх звернувся директор школи Сахнюк В.Г. Він подякував спонсорам та батькам за допомогу в підготовці закладу до нового навчального року, побажав міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, не лінуватися й не зупинятися на досягнутому, розвивати таланти, творчість, здібності, зберегти дитячу спрагу знань, юнацьку допитливість розуму і зрілість міркувань, бути добрими й людяними. Веселі руханки, запальні флешмоби, щирі слова привітання додали святкової атмосфери.

     На урочистості завітав депутат міської ради від партії «Наш край» Ханалієв Е.Н., який побажав учням нових звершень та подарував відеокамеру та сертифікат на 6 тисяч гривень для придбання світильників для кабінетів біології та географії.

     Божого благословення, самовдосконалення та мудрості побажав школярам депутат міської ради отець Микола.

              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора