A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кролевецький ліцей №6 Кролевецької міської ради

24.05.2023 у Кролевецькому ліцеї № 6 відбулося засідання професійної спільноти вчителів природничого циклу

Дата: 30.05.2023 10:34
Кількість переглядів: 38

24.05.2023 у Кролевецькому ліцеї № 6 відбулося засідання професійної спільноти вчителів природничого циклу з актуальних питань закінчення 2022/23 навчального року, здійснення екологічного виховання здобувачів освіти, підготовки до Національного мультимедійного тесту, тощо.

У засіданні взяли участь представники Регіонального ландшафтного парку «Сеймський» - найбільшого об’єкту природно-заповідного фонду Сумської області, який створено з метою збереження типових та унікальних природних комплексів і об’єктів. Науковий співробітник парку Олена Міськова познайомила присутніх із рідкісними рослинами регіонального ландшафтного парку  «Сеймський», які занесено до Червоної книги України, оскільки вони знаходяться під загрозою зникнення. Учасники зустрічі обговорили правила поведінки, спрямовані на збереження рідкісних рослин, намітили шляхи співпраці навчальних закладів та ландшафтного парку, залучення учасників освітнього процесу до природоохоронної роботи.

Директор ліцею № 6  Віталій Сахнюк презентував колегам живий куточок, створений у закладі, розповів про дослідницьку роботу, яка проводиться на його базі. 

Спілкування відбувалося в невимушеній, дружній атмосфері і мало практичну спрямованість.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора